enjonna

Vecka 23 på ingång

Publicerad 2014-02-09 18:11:15 i Dagbok!,

På Tisdag går vi in i graviditetsvecka 23 och jag är ungefär dubbelt så stor som sist och känner redan tydliga kroppsdelar. Både Emil och Limme har känt bebisens sparkar och Limme tyckte jag skulle säga till bebisen (som fått namnet Arne) att inte sparka på honom.
 
-"Aj! Mamma säg till Aneee!" :)
 
Limme är redan väldigt mån om Arne i magen, han ska följa med till busfabriken och bli buren uppför trapporna så han inte ramlar. Han ska få sitta i Limmes knä och åka rutschkana. Vi ska åka till havet och åka båt när Arne kommit ut. Och sen rätt som det är går han fram till magen och kallar -"Aneee kom uuuut!".
 Tvivlar inte på att han kommer bli en fantastisk storebror. Dock lite besviken kanske, med tanke på att oavsett kön så kommer den inte att heta Arne.
 
Vi har så smått bestämt oss hur vi ska göra med vagn. Först va vi inne på Kronans nya syskonvagn men efter att vi mätt åt alla håll så kom vi fram till att den blir för liten för Limme. Däremot lutar det åt en kronan Duo S eller City till bebis och en bumprider till Limme så att man kan ta enkelvagnen när vi inte är i behov av syskonvagnen. Eftersom att vi inte vill lägga allt för mycket pengar på en syskonvagn så lutar det mest troligt åt Jollyrooms Beemoo joggingvagn som är otroligt lätt att köra och packa ihop och som dessutom inte tar speciellt mycket plats.
 
 
 
På Tisdag hämtar vi vår nya fina bil och ÅKE är mer än hjärtligt välkommen till familjen. Vi ser fram emot att slippa lämna in bilen på lagning var tredje månad och den här med att investerar i en helt ny bil känns som det bästa beslutet för oss.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela