enjonna

Lördagskrassel

Publicerad 2012-10-13 20:16:46 i Dagbok!,

Inatt smällde halsont och grym huvudvärk på, blir inte av med något av det trots x-antal Ipren och halstabletter. Denna Lördag skulle innefattat pompdeluxparty och hockeykväll med fina vänner men det fick vi ställa in. Hela familjen är ganska hängig och det va precis så att vi orkade oss ut på en promenad i det underbara höstrusket. Vi spanade in lokalerna på Limmes förskola och jag blir bara mer och mer nöjd med vårt val varenda gång jag tänker på det. Därefter gick vi till Maxi för att fylla förrådet med huvudvärkstabletter och halstabletter, vi fick också med oss ett nytt fint duschdraperi för 99 riksdaler och Limme testade åka brandbil för första gången. Ikväll blev det skräpmat i detta hem efter att Limmekillen somnat och vi fortsätter med det temat resten av kvällen. Lär ångra mig imorgon men det är ju trots allt Lördag.

Helgen i bilder

Publicerad 2012-10-07 22:04:17 i Limme 10-12 månader,

Fredagsmys i vårt underbara hem. Brunch hos farfarn och Annki. Festförberedelser. Fest. Huvudvärk. Söndagsmys hos mormorn som nu avslutats med Solsidan, bildredigering och lite Zlatan!

Instagrammarn..

Publicerad 2012-10-07 21:56:55 i Dagbok!,

Jag är förälskad. Instagrammar x- antal bilder om dagen och kan tänka mig att mina följare är ganska så trötta på mina bildbomber dagarna i ända. Men jag gillart. Det har hänt en del sedan jag skrev sist och det är snart dax för en Limmeupdate. Han blir snart 14 månader och det är galet. Han har lärt sig så mycket de senaste två månaderna att jag blir lite ledsen över att missa allt detta roliga. Vi har blandannat fått dagisplats, vårt första val dessutom. Är så innerligt glad över detta och ser fram emot inskolningsveckan med start 8 Januari. Vi har inhandlat en del grejer redan i form av ytterkläder och skor. Blandannat fyndade jag ett par POP stövlar (som matchar hans fina randiga kofta) för en hundralapp, samt fodrade Everest stövlar för samma pris, på Tradera såklart. Nu är det bara vinterkängorna som fattas och jag har redan kollat ut vilka jag vill att han ska ha. Annars flyter vardagslivet på i en rasande fart.. Trivs jättebra på mitt underbara jobb som ger mig så mycket glädje. Min underbaring till sambo skämmer bort mig ganska ofta med att ha middagen klar när jag kommer hem. Min Limmekille mest bara skrattar och hittar på bus dagarna i ända och han kan numera pussas (till mammans stora glädje) och delar oftast ut ett par stycken på beställning. Vi trivs jättebra i lägenheten och vår omgivning är underbar. Igår festade vi till det med mammagänget som umgåtts mycket det senaste året och jag har fortfarande träningsvärk i käkarna. En grymt rolig kväll med supergod mat. Man kan ha det sämre!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela