enjonna

Frukostmys denna fina Tisdag!

Publicerad 2012-01-31 18:37:11 i Limme 4-6 månader,

I förmiddags fick vi frukostbesök av fina tjejer och det va väldigt uppskattat av oss allihop. Det är så mycket mysigare att äta frulle tillsammans med människor man tycker mycket om än att sitta själv. En bra start på en väldigt mysig Tisdag med andra ord. Efter att Eva och Alva gått hem fortsatte tradandet (för er ikke Skåningar betyder detta prata) med Johanna och när det var dax för henne att bege sig hemåt gick vi ner till Öppna Förskolan där vi idag bara var fyra mammor med barn. Väldigt lungt och som vanligt hade vi hur mycket som helst att prata om.Påväg hem från Öppna Förskolan blev det en extra promenad i det härliga vädret. Solen har strålat hela dagen och det har varit en underbar kyla, om man är iklädd vinterkläder. Just nu sover Limme en sväng och jag har en känsla av att jag snart får väcka honom så han inte tror att det är dax för nattsömnen ännu.

Ser fram emot morgondagen och babysim-Onsdag.

Myskillen och hockeykväll!

Publicerad 2012-01-30 17:38:22 i Limme 4-6 månader,

Dagen blev verkligen lugn, vi har inte gått utanför dörren och bara vilat all day long. Faktiskt har det varit väldigt skönt och mina byxmyror har inte stressat mig ett dugg. Jag har till och med haft en myskille här hemma idag. Hitills har Limme inte varit någon större fantast av att sitta i mamma eller pappas knä och bara slappna av och mysa. Full rulle är Limmes motto och det ska hela tiden hända något, och det går inte att vara förlänge på samma ställe, då blir han lätt uttråkad. Men idag skulle det mysas med mamma tyckte Limme, i hela 30 minuter satt han i mitt knä med napp och snutte och lutade huvudet mot min axel. Ni kan tro att jag njöt och nu hoppas jag att vi kan få en liten mysstund varje dag, men det kan hända att det är på tok för mycket begärt enligt vår pojke. Hi hi..Limme har nog precis upptäckt sin tunga, för den är utanför munnen nästintill hela dagarna. Förutom när han sover förstås. Nya ljud härjar också här hemma. Höga och låga. Burriga och tjutiga. Skrattiga och gallskrikiga.

Vi fortsätter kvällsmyset här hemma till en av årets alla höjdpunkts matcher, det är nämligen Skånederby i hockeyallsvenskan ikväll. Malmö Redhawks mot Rögle. För er som inte hängt med sålänge är jag en inbiten Röglesupporter och det gör inte så mycket om Rögle förlorar alla andra matcher i serien, sålänge dom vinner över Malmö. Det gör inget om Rögle placerar sig nästsist i tabellen, sålänge Malmö ligger nedanför. Det är såklart roligare om Rögle vinner resten utav matcherna såklart, men derbymatcherna måste vinnas. Man går lixom inte ut på en vecka annars! Hi hi..

Efter en härlig helg..

Publicerad 2012-01-30 07:59:47 i Limme 4-6 månader,

Återigen superkul med alla kommentarer jag fått de senaste dagarna, nu har jag lite större koll på vilka som håller till här inne. Vi har haft en fantastisk helg hemma hos morfarn och Tina. Det stod årsfest med farsans fotbollslag på schemat och Limme skulle för första gången passas av morfar och Tina. Det gick hur bra som helst och han verka inte sakna oss det minsta. Gårdagen va ganska så opigg, det där med festkvällar är inte vår grej längre och jag föredrar väldigt gärna lugna hemmakvällar med vår fina son är att galaja. En hel dag är ju lixom förstörd för att man ska ha roligt några timmar. Men kul hade vi, god mat, härligt sällskap och vi tackar alla inblandade för denna kväll!

Limme röjer i gåstolen. Det strålar bus i ögonen på honom och han är väldigt söt. Snart ryker alla mina tidningar som ligger i tv-hyllan. Idag står inte mycket på schemat och det känns som att vi kör en heldag i hemmets lugna vrå. Jag känner mig inte riktigt på topp så det får räcka med en liten promenad idag.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela