enjonna

Fluga och finskor.

Publicerad 2013-04-29 21:56:13 i Limme 1-2 år,

I Söndags konfirmerades Limmes kusin Emilia. Vackrast i kyrkan och det lyste kring henne, verkligen. Jag vill gärna visa er denna vackra tjej men hon ska faktiskt få se bilderna själv innan jag delar med mig av dom.
Sålänge får ni ta del av de urval bilder där Limme är med.
 
 
 
 
 
 
 

Limme the king

Publicerad 2013-04-22 19:40:26 i Limme 1-2 år,

Tror inte att någon har gått miste om vilken hockey och fotbollstokig familj som bor i detta hem. Och jag måste erkänna hur lycklig jag är över att bollar, innebandyklubbor och skjuta mål är den bästa aktiviteten för Limmekillen just nu. Han har ett bollsinne som är riktigt bra för en 2-åring och ja, jag älskar det.
 

Ordbajs

Publicerad 2013-04-18 19:53:56 i Dagbok!, Hemmet, Limme 1-2 år,

Min finonge spottar ut ord utan dess like och jag blir lika förvånad varje dag han säger något nytt. Ofta tittar jag och superfarsan på varandra undrande, sa han verkligen? Sim salabim. Försiktig. Håll i hatten. Gurka. Är några av orden som ploppat upp igår och idag. Han börjar sätta samman ord som låter som en början på meningar, 'Mamma sitta där' och 'Mamma titta där'. Det är otroligt roligt att han snart också kan göra sig förstådd verbalt.
 
Igår grillade vi återigen. Busade i trädgården. Och såklart, fotograferade jag. Våren bär lixom med sin ny inspiration och jag är otroligt sugen på lite ny utrustning inför alla våren, sommaren och höstens projekt. Och vet ni, min hemsida är färdig. Spana in den här http://jfotoform.se
 
Men nu bjuder jag på en smutsunge med snor och jord i hela ansiktet.
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela