enjonna

Valborgsmässoafton!

Publicerad 2012-04-30 22:15:42 i Dagbok!,

Efter en stökig natt blev det en lång sovmorgon och vi va inte riktigt vakna förrän 13.30 idag. Välbehövligt! För att vakna lite till packade vi vagnen för en eftermiddag i solens varma strålar med långpromenad och handling inför kvällen och resterande vecka. Våren är här nu, inte bara på grund av värme och doften av nyklippt gräs, ögonen kliar också konstant och det är ett bra tecken. Vi har farsan hemma i hela två dagar till och imorgon njuter vi av systerdotterns fotbollspremiär på hemmaplan. Gula tjejer, det är grejer!

Färska kryddor på g..

Publicerad 2012-04-29 17:40:49 i Hemmet,

Precis sått basilika, dill, persilja, timjan och chili som så fint står i köksfönstret. Jag är inte känd för att ha gröna fingrar men dessa borde jag ju reda ut. Tycker det är så fint och hemtrevligt när färska kryddor pryder köket. Hoppas att jag lyckas! Hi hi..

Söndagsmys !

Publicerad 2012-04-29 17:02:51 i Dagbok!,

Vår Söndag i bilder! Är rätt så slöa efter gårdagens galaj hos fina vänner/kusin. God mat och urkul folk. I princip alla barndomsvänner va på plats och nästan alla har bildat familj inom loppet av två år. Så jädrans roligt tycker jag och det ska bli så spännande att följa alla dessa små underverk som är helt fantastiska. Idag gick vi upp 6.15 hela familjen, minstingen bestämmer ju så det är bara att gilla läget. Frukosmys hos familjen Gustavsson/Nilsson stod på schemat och vi passade på att ta en extra promenad för att vakna till liv. Mycket vardagslyxigt och det är ju i fint sällskap som frukosten är som bäst. Ikväll har vi finfrämmad och det ska beställas Thaimat och kvällsmysas med vår fina, gnälliga onge. Lite bilder från vår myshelg kommer här.. Nu ser vi fram emot tre hemmadagar med en ledig farsa!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela