enjonna

European Open i Kristianstad!

Publicerad 2012-07-28 22:15:21 i Limme 10-12 månader,

Efter dagens bröllopsfotografering styrde vi rallybilen mot Kristianstad där systern tävlade European Open i agility. Elin gjorde två felfria lopp och slutade 34:a av cirka 200 ekipage. Mycket bra! Hon skulle också sprungit finalen med sin Bixx men domarna klantade till det, vilket absolut inte får hända i en sådan stor tävling. Elin va redo att springa och Bixx va uppvärmd, då kom den tråkiga nyheten att de räknat fel. Eloge till Elin som tog detta bra, bet ihop och accepterade deras fel med gott mod och eloge till lagkamraten (som fick platsen istället för Elin) som stod över sitt lopp för att visa hur fel de gjort. Vi är glada att vi körde dit för att uppleva detta stora tillsammans med Elin och Bixx. Att de tagit sig såhär långt tillsammans är otroligt bra gjort och Elin visar återigen hur värd hon är en landslagsplats. Nu håller vi tummarna för att hon får representera Sverige i Agility VM i Tjeckien. Gud vilken tjej. Stolt storasyster är jag kan ni tro.. Limme älskade att vara med, så många hundar att titta på och att klättra på hinderna va superkul. Kanske blir det en agilitykille av honom en dag och han kan inte få en bättre förebild än mostern och faddern Elin!

Fridfull semestermorgon!

Publicerad 2012-07-25 12:58:56 i Dagbok!, Limme 10-12 månader,

När man har fått ny lägenhet, drömjobbet och erbjudande om fotoutställning inom loppet av en månad ska man inte klaga. Verkligen inte. Därför bekommer det mig inte att min splirrans nya Iphone 4S har dött. Drog ut den ur laddaren och sedan dess har den inte gått att starta. Alla bilder är som tur är förevigade via Instagram och jag kan bara tacka denna ljuvliga app för detta.
 
Snart är det flyttdax. Vi bor i en röra. Jag orkar inte ens tänka på det så trött jag är på det. Men bara en vecka kvar nu som tur är sen ser vi fram emot allt det stora som väntar oss. Frukost på ett eget trädäck. 1-års kalas och nytt jobb. Galet bra.
 
 
Igår gick vi upp 06.30, tog oss en lång morgondusch, borstade tänderna utomhus i strålande sol. Dukade upp lite frukt och njöt av en fridfull semestermorgon i stugan. Nybadad kille i sin fina badcape som kommer från Hemtex.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela