enjonna

Bajsbomb!

Publicerad 2012-02-28 11:36:43 i Limme 4-6 månader,

Det har varit en märklig natt i detta hem men imorse när vi placerade oss på vardagsrumsgolvet fick jag förmodligen svaret på varför. Limme har lärt sig något nytt, att stå på alla fyra. Ta sig fram går inte för benen glider isär men roligt är det att kunna stå i riktig krypställning. Ju högre upp man är, desto bättre.

Idag kör vi en hemma dag, det är full rulle denna veckan så en lugn dag får vi unna oss. Imorgon vankas det babysim och Öppna Förskolan och på Torsdag ska jag ner till Malmö för ett fotoprojekt. Dessutom har jag ett antal dopbilder som jag förhoppningsvis ska hinna färdigt med till helgen.Äntligen har Limmekillen vuxit i sina fina kläder från Lundmyr of Sweden som han fick av moster E och tant-Tina långt innan han föddes. Tyvärr hann jag inte föreviga outfiten på bild innan dagens bajsbomb besökte vårt vardagsrumsgolv så kläderna ligger nu i tvättkorgen. Hi hi..

Familjecentralen Nya Torg!

Publicerad 2012-02-27 19:34:20 i Limme 4-6 månader,

Idag öppnade äntligen Familjecentralen Nya Torg som vi längtat sålänge efter. Massor med folk och farsan hängde på, lekpappa nummero 1 och han trivs som fisken i vattnet med den rollen. Från och med 28 Mars kommer farsan att vara pappaledig varje Onsdag och vilken tur att det är just Onsdagarna det är babycafé. Lycklig farsa!


Bilderna är tagna med min Iphone.

En promenad och lunch på biblioteket blev det också innan vi gick tillbaka och berömde Amelie för sitt engagemang och härliga bemötande. På Nya Torg kommer vi hänga mycket och vi ser fram emot en massa pyssel, fika, diskussioner och bebismys denna våren. Och förhoppningsvis hela nästa höst och vinter också, om mamman själv får välja.

Limme sover sedan en kvart tillbaka. Det är verkligen en nöjd kille vi har att göra med om dagarna, han den där lilla skrutten som tagit mitt hjärta med stom. Tycker man att reportern på Nyheterna är rolig, då är man lättroad. Eller väldigt trött på sin morsa.. Hi hi.. Imorgon tänker jag visa en fin skrinda vi fyndat på Blocket idag, den ska pryda Limmes rum tills det är dags för den att hänga med på alla våra kommande utflyket.

Orolig natt..

Publicerad 2012-02-27 07:02:56 i Limme 4-6 månader,

Godmorgon! Vi har tydligen haft en orolig kille inatt men farsan har gått alla gånger så jag har inte märkt av någonting. Undra om han ärt sig något nytt idag? Tre gånger har han sovit oroligt och vaknat ganska många gånger på natten. Efter första gången kunde han sitta själv, efter andra gången hade han fått en tand och efter tredje gången kunde han åla sig fram.. Inte så konstigt att det snurrar i deras små huvud när utvecklingen går i en rasande fart.Nu försöker jag få Limme att vila lite till, han är trött som få men vill INTE sova. Och jag kan förstå honom, det är ju mycket roligare att vara vaken.. Idag blir det en heldag på Öppna Förskolan. Tjoho!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela