enjonna

Torsdagens bravader!

Publicerad 2012-03-29 19:59:26 i Limme 7-9 månader,

Som sagt har vi bara underbara dagar fullsmockade med härliga bravader. Idag startade dagen hemma hos Anette dit Linda och Wilma också kom. Det bjöds på lyxfrukost och hembakta frukostbullar, mycket gott, lyxigt och icke lchf'igt! Vi gick en promenad längst ån och snackade strunt innan vi gick till Öppna Förskolan för matlagning och avslappning. Så jädrans mysigt och Limme åt fisk i folie med potatis och morötter som aldrig förr. Jag har provat göra torsk tre gånger men det har inte gått hem, det gjorde verkligen Alexandras fiskrätt och han gapa genom hela måltiden. Lycklig blev jag, eftersom han är ganska liten i maten och inte gått upp något i vikt på en hel månad. Vi påskpysslade fina ägg att hänga i påskriset, klippte ut kycklingar och bara tog det lugnt på ett förvånansvärt lugnt Öppna Förskolan. Vi va bara 6 föräldrar idag och jösses så lugnt och skönt vi hade det.

Familjeonsdag!

Publicerad 2012-03-28 17:36:38 i Dagbok!,

Idag börja farsan sin Onsdagsföräldrarledighet fram till semestertider och vilken härlig dag vi haft tillsammans. Vi tog en morgonpromenad i det fina men blåsiga vädret, en sväng på stan och hittade fina kläder och påskpynt, fikade och gick sen till Öppna Förskolan. Nu väntar besök av mormorn och mostern så jag kika bara in för att berätta att vi lever och mår bra!

Måndagmorgon!

Publicerad 2012-03-26 09:39:32 i Limme 7-9 månader,

37,8 i febertemp med Alvedon så vi får tyvärr hoppa över babysim idag. Det är så mysigt och vi har längtar så in i bomben nu efter en veckas uppehåll, men vi tar igen det på Söndag om det finns plats för oss då. Limme sover och vi hoppas på en bortsprungen feber när han vaknar, fortfarande ingen hosta eller snuva och man märker inte på honom att han har någon feber. Märkligt.. Har varit en effektiv morgon med planering av Limme mat för denna veckan, nu ska vi börja ge honom två varma mål om dagen och idag testar vi att göra kyckling med couscos, tomat och basilika. Det måste ju gå hem hos Mr terrorist.

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela