enjonna

Nyårsafton 2012

Publicerad 2013-01-01 20:03:30 i Dagbok!,

Tänk vilken tur vi hade, att alla dessa härliga människor inte heller hade några planer inför nyårsafton så att vi kunde styra upp något tillsammans. Underbart. Vi fick den bästa avslutningen på detta fantastiska år vi kunde tänka oss. Tack ska ni ha allihop.
 
 
Nyårsdukning blev mycket enkel med tanke på hur många små barn som skulle sitta vid bordet. Barnen fick varsett färgtema med bordsplacering och deras servettringar gjorde jag av överblivna duplokartonger som ändå skulle slängas. Temat gick i svart, vitt och silvrigt.
 
 
Som ni ser, mycket enkelt.  Vanligt svartpapper som är tejpat på baksidan till en servettring med enkel snörning runt. De små silver "dukarna" är igentligen tårtpapper men jag tyckte att dom passade lika bra som små dukar.
 
 
En enkel vimpel pysslades ihop dagarna innan och det tog väl cirka 20 minuter. Snacka om att jag ska göra en lite mer avancerad till Limmes rum med lite roligare papper, inte det minsta avancerat. Limmekillen va klädd i vit skjorta och fluga med ett par slimfit jeans. Skjortan fick desvärre slängas i tvätten innan gästerna kom och han fick ha sin julaftonsoutfit istället.
 
 
Limme och hans nästkusin Stella.
 
 
Kylen full av förätt, efterrätt och varmrätt. Bästa Johanna kom med ett fantastist potatisgratängrecept som ni måste testa. Potatis, lök, vitlök, salt och peppar, grädde och lite mjölk. Strö över västerbottenost och in i ugnen. Sablans gott. Cheesecaken hon kom med va inte heller att leka med. Tack för all hjälp Johanna!
Köket fick förvandlas till en lekhörna.
 
 
Här är vi.
 
 
Kladdjanne äter förrätt på gående fot.
 
 
Vi grillade. Otroligt gott. Grillmästarn 1 och 2.
 
 
Nästan hela skaran vänner. Tack för en fin kväll allihop.
 
 
Killarna fick barnfritt och placerades vid vardagsrumsbordet.
 
 
Min älskade. Eftersom att vår egen son somna 7.30 fick låna någonannans. Här har vi Emil och ljuvliga Caspian.
 
 
Tro det eller ej men vi fick faktiskt en överförväntan bra stämningen vid bordet. Trodde inte det skulle gå så smidigt med 5 gangstrar.
 
 
Tre Jonas. En John. En Niklas. En Emil. Fast en jonas och en Emil är ute och grillar.
 
 
Den berömda cheesecaken av Johanna. Gudomlig!
 
Än en gång. Ett stort tack för att ni alla kom och förgyllde sista dagen på ett fantastisk år. Tillsammans har vi haft otroligt roligt, mycket skratt och massvis med gravid och barnprat. Ni är bäst och vi är tacksamma för att ni finns i våra liv. Tack vänner!
 
Vi ser fram emot ett nytt år med nya utmaningar och äventyr.

Kommentarer

Postat av: Josefine

Publicerad 2013-01-01 22:45:55

Och TACK för att ni ville fira med oss, underbara människor! =)

Postat av: Hanna Karlsson

Publicerad 2013-01-02 07:38:52

Fina bilder på ert firande. :-)

Svar: Tack så mycket! :)
Jonna Olsson

Postat av: johanna bergman

Publicerad 2013-01-03 21:49:12

Tack själv bästaste ni!!!!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela