enjonna

Helgen som är.

Publicerad 2012-09-23 09:39:00 i Hemmet, Limme 12-18 månader,

Det blir mycket mobilbilder för tillfället men kameran är fortfarande proppfull med bröllopsbilder sedan förra helgen. Det har inte funnits en minut över denna veckan till att sitta ner en stund och föra över alla tusentalsbilder, det tar ju en stund lixom. Ikväll tänkte jag ta ett ryck och rensa datorn, lägga in nya program och föra över bilderna från alla minneskort, därefter vankas ett par veckors jobb. När man jobbar heltid och har en 1-åring hemma får det heltenkelt ta lite längre tid. Men den som väntar på något gott..
 
Nedanvåningen är tapetserad, de nymålade vita listerna är på plats och det ekar högt i vardagsrummet. Hi hi. Det ska in en ny matta, gardinskenor i taket med fina spetstyger, lite fotografier ovanför soffan och lite annat smått och gott. Så småningom ska det in ett hörnskrivbord i vardagsrummet också så att jag får mig en liten arbetsplats att sitta vid.
 
Limme har fått två egna hörnor i vardagsrummet sålänge, så småningom ska hans bord och stolar upp på hans rum men det får vänta tills han kan gå upp och ner i trappan själv. Vi avsatte en hylla för lite böcker och leksaker i tv-bänken så att de inte alltid ligger underst i leksakslådan. Vi är mycket nöjda med de nya tapeterna. Lägenheten blev vår och här är en fräsch nyrenoverad doft istället för gammal röksunklukt.
 
 
Såhär blev en liten del av hallen.
 
 
Helgen har varit underbar och än är den inte slut. Vi har haft finbesök i form av mormorn, M och mostern. Lite senare på eftermiddagen kom Nicklas, Johanna och finaste lilla Milo. Mycket gofika och då är det precis som det ska vara. Limme har gått i stövlar för första gången och det gick över förväntan, va ju en baggis och han gick i stövlar som om han aldrig gjort något annat.
 
Nu ska vi tvätta aldelles för mycket tvätt och i eftermiddag ska vi till Jossamikas för att skaka våra rumpor på barndansen. Sunday lovely Sunday.
 
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela