enjonna

1 December

Publicerad 2012-12-01 19:40:02 i Dagbok!, Hemmet,

Det har snöat i Nordvästra Skåne idag och det har dessutom varit kallt samtidigt. Underbart! Ni vet när näsan klibbar ihop, då är det vinter. I förmiddags kom Limmes farfar med sambo hit på lite lyxfrukost, nygräddade bullar ifrån bageri är nästan ett måste en Lördagsmorgon och vardagslyx delux. Galenongens feber har gått ner en aning men under dagen har han inte alls varit sig själv, han sov i nästan 4 timmar och det är verkligen ett tecken på att han är hängig.
 
Vår adventsljusstake blev färdig idag efter en del beslutsångest och givetvis ska ni få se, ni som följer mig på Instagram har redan fått tagit del av den så för er kommer här en repris.
 
 
Hemmet har pyntats lite till idag och imorgon ser vi fram emot att få tända första adventsljuset. Vi ska också fira första advent med att gå på barngudstjänst för SOS Barnbyar, samma gudstjänst som Limme döptes i för ett år sedan, därefter tar vi oss en svängom på julskyltningen. Känns som en bra start på julen och ännu bättre blir det om vi får lite mer snö att njuta av.

Kommentarer

Postat av: Maja

Publicerad 2012-12-01 22:04:58

Vad fint! :)

Svar: Tack så mycket Maja! :)
Jonna Olsson

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela