enjonna

Sammanfattning av 2012

Publicerad 2012-12-30 19:58:33 i Övrigt,

Förra året summerade jag året genom 'Årets..' och jag tänker göra likadant i år. Min hårddisk är ju som bekant iväg på lagning (förhoppningsvis) så därför snor jag de bilderna som redan ligger på bloggen till min sammanfattning. Kort sagt tror jag bestämt att det är ett av de lyckligaste åren i mitt liv och för er som känner mig vet ni att jag är värd det.
 
Årets hemmaprojekt
I Augusti flyttade vi från vår 3:a på andra våningen till ett radhusområde och det va minst sagt ett projekt. Vi hade inte kunnit samla på oss så värst mycket möbler så för den sakens skull var det ingen jobbig flytt. MEN de som bodde här innan va ju ett par av den där "slarvsorten" som lovade oss att få flytta in tidigare eftersom de ändå flyttat till hus, de skulle spackla ovanvåningen åt oss så att vi bara kunde måla vitt innan vi flytta in (annars skulle de få ersätta båda sovrummen på ovanvåningen så man kan ju se det som att vi va korkat snällla). När vi väl fick nyckeln, dagen innan inflyttningsdatum då hade "slarvparet" inte flyttstädat och trädgården va full av gamla möbler och helt igenväxt av gräs och buskar. Vi hade inflyttning samma dag som utflyttning och va i grymt behov av att få tillträde till nya lägenheten så därför tog vi flyttstädet själva. Vi städa både den gamla lägenheten och den nya. När vi väl hade kommit på plats målade vi hallen i vitt snabbt och lätt för att några veckor senare få reda på att vi fick den renoverad. En stressig flytt blev det och på köpet blev vi riktigt grymma flyttstädare.
 
 
 
Årets låt
Det får nog bli Darins cover på Magnus Ugglas Astrologen
 
 
 
Årets resa
Sommarens fokus låg på flytt och 1-års kalas vilket gjorde att vi endast va iväg på dagsutflykter i stort sett. Men vi hann med en liten minisemester till Halmstad där farfarn och Annki hade hyrt stuga. Vi badade i havet, gick långpromenad, åt glass, grilla, fikade och spelade spel halva natten. En mycket mysig och lagom långt att åka med en knappt 1-årig Limmekille.
 
 
 
Årets köp
Jag har fyra stycken bästa köp det här året.
 
Först ut är Brio Go. Limme va väldigt tidig med att sitta upp och redan när han va 3,5 månad fick vi byta vagn eftersom det inte gick att gå några promenader om han inte fick se, eller jo visst gick det, men då fick jag ju välja om jag ville höra på gallskrik eller om jag ville kunna njuta av mina dagliga promenader. Hi hi. Brio Happys sittdel va på tok för stor för honom så därför föll valet på en ny vagn, en Brio Go (som jag för övrigt aldrig kommer byta bort) eftersom att ryggstödet regleras med ett rep.
 
Mitt andra bästa köp är min Iphone 4S.
Tredje bästa köpet är vår diskmaskin och fjärde bästa är markisen vi har över uteplatsen.
Igentligen ligger alla på delad första plats men vagnen har vi nog ändå haft mest nytta av hittills ;)
 
 
Årets slit
Personligen har jag inte haft det särskillt jobbigt detta året, allt har lixom fallit på plats känns det som. Ekonomiskt va det ett tufft föräldrarledigt år men vi klarade ju det med bravur om man tittar tillbaka. Därför känns det som en stor sten lättat från mitt hjärta när jag fick ett heltidsjobb, som jag dessutom trivs otroligt bra på. Däremot har jag människor i min närhet som har det extremt tufft och det känns lite i märgen att bara stå vid sidan av och inte kunna göra någonting mer än att vara ett så bra stöd jag kan.
 
 
Årets spänning
Har nog varit att börja mitt nya jobb och nervositeten när alla vänner som fått barn legat i förlossningssalen. Hi hi. Och Sveriges fotbollsmatcher i fotbolls EM.
 
 
Årets lycka
Hela året har varit en ända stor lycka men i korta drag så måste jag väl säga stoltheten när Limme börja åla, krypa, resa sig, äta själv, GÅ, säga mamma. Allt det som hänt i hans utveckling. Att få ett underbart jobb där jag känner att jag hör hemma. Att fotograferingarna bara rullat in på löpande band. Att jag som person vuxit otroligt mycket. Att vi som familj känns starkare än någonsin. Att vi trivs i vårt hem och har en otroligt underbar vänskapskrets och en familj som stöttar oss i alla lägen.
 
 
Årets bok
Björn Hellqvists självbiografi Shaking Generation
 
 
Årets plagg
Alla mina jeans från Pieces
 
 
Årets tillställning
Limmes 1-års kalas utan tvekan. Det blev helt perfekt för honom.
 
 
Årets guldhjärta
Självklart går det till min underbara familj. Min älskade sambo och son för att de lyser upp min tillvaro varje dag. Men också till en barndomsvän jag känt sedan vi va 10 år gamla som har flyttat hem och ger så mycket av sig själv och sin energi trots allt det kämpiga hon tampas med varje dag. Vi är otroligt glada över att vi har henne så nära igen den där Sannatanten. Mammagänget i Ängelholm är också en stor anledning till att jag haft ett så bra år. Vi har verkligen klickat allihop och jag är så tacksam för att vi lärt känna er allihop. TACK för att ni finns och för att ni förgyller vår vardag.
 

Med dom orden avslutar jag nu årets sista blogginlägg. Vi ses i Januari igen med en tillbakablick ifrån vårt Nyårsfirande och därefter inskolningsdax p
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela