enjonna

Familjecentralen Nya Torg!

Publicerad 2012-02-27 19:34:20 i Limme 4-6 månader,

Idag öppnade äntligen Familjecentralen Nya Torg som vi längtat sålänge efter. Massor med folk och farsan hängde på, lekpappa nummero 1 och han trivs som fisken i vattnet med den rollen. Från och med 28 Mars kommer farsan att vara pappaledig varje Onsdag och vilken tur att det är just Onsdagarna det är babycafé. Lycklig farsa!


Bilderna är tagna med min Iphone.

En promenad och lunch på biblioteket blev det också innan vi gick tillbaka och berömde Amelie för sitt engagemang och härliga bemötande. På Nya Torg kommer vi hänga mycket och vi ser fram emot en massa pyssel, fika, diskussioner och bebismys denna våren. Och förhoppningsvis hela nästa höst och vinter också, om mamman själv får välja.

Limme sover sedan en kvart tillbaka. Det är verkligen en nöjd kille vi har att göra med om dagarna, han den där lilla skrutten som tagit mitt hjärta med stom. Tycker man att reportern på Nyheterna är rolig, då är man lättroad. Eller väldigt trött på sin morsa.. Hi hi.. Imorgon tänker jag visa en fin skrinda vi fyndat på Blocket idag, den ska pryda Limmes rum tills det är dags för den att hänga med på alla våra kommande utflyket.

Kommentarer

Postat av: Johanna - Mamma till Leija

Publicerad 2012-02-27 22:21:55

Vilken mysig dag ni haft allihopa! Trist att inte L & jag va med!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela