enjonna

Julafton hemma hos oss!

Publicerad 2012-12-25 16:41:55 i Dagbok!, Hemmet, Limme 12-18 månader,

I år firade vi Julafton hemma hos oss och vi började dagen med morgonmys med frukost framför tv'n och därefter Julkalendern. Vår gran som vi så glatt tog in verkade ha någon 'barra som in i bomben' sjukdom och efter två dagar hade övre halvan av granen inga barr kvar så det fick farsan åka och införskaffa Lillejulafton. När vi skulle sätta upp granen förstod vi ganska snabbt att vår julgransfot va förliten så igår fick superfarsan åka och fixa en ny fot. Till slut blev det jättebra och vår nya gran är mycket finare än den gamla och det bästa är, den sticks inte. Kan ju vara bra att den inte är så stickig när man har små barn och med tanke på alla barn som kommer hit på Nyårsafton och härjar så känns det som ett säkert kort. Jag vägrar plastgran nämligen :)
 
14.30 dök gästerna upp och sammanlagt blev vi 13 stycken. Efter glöggmys och Kalle åt vi gott och därefter kom Tomten (som va ganska läskig) med många, många julklappar. Gissa vem som fick flest. Limme fick så mycket klappar att ögonen gick i kors och visste till sist inte var han skulle börja leka.

Pippihus med alla Pippifigurer och möbler, bilmatta, bilar, grävmaskin, lastbil, lektält, duplo, kökstallrikar och skålar, förkläde och grytlapp, grönsaks korg, potta, pussel, kläder i 86 från Lindex och POP, pullka, fodrade vinterstövlar, magnetbilar, ljudbok, nappar, nyårsoutfit, ritbräda och säkert något mer, är lite av alla grejer han fick.
 
Vi fick servis i 36 delar, presentkort på Ikea, ljusstakar med tillhörande ljus, tavelram. Av Pappan fick Mamman mysiga pandasockar, mascara och nyårsoutfit. Av Mamman fick Pappan en nyårsoutfit i form av rutig skjorta, jeans och fluga.
 
Vi hade en fantastisk Julafton med nära och kära.
Tack för att ni finns i våra liv.
 
 
 

Kommentarer

Postat av: Sotnosen!

Publicerad 2012-12-28 13:37:57

Vad mysigt med pepparkakor i granen!

Fin blogg du har! :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela